Θεραπείες για διπλοσάγωνο

Θεραπείες για λαιμό

ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ DEOXYCOLATE ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΣΑΓΩΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Κάνουμε βαθιά μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης με το ισχυρό λιποδιαλυτικό deoxycolate. Διορθώνουμε την εναπόθεση λίπους στο διπλοσάγωνο καθώς και την εναπόθεση λίπους που αλλοιώνει το περίγραμμα του προσώπου. Συνήθως απαιτούνται 3 συνεδρίες που γίνονται ανά 6 εβδομάδες.

Κόστος ανά συνεδρία 80 ευρώ

ΛΙΠΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟΣΑΓΩΝΟ

Με το σύστημα Bodyjet της γερμανικής εταιρείας HumanMed πραγματοποιούμε WAL λιπαναρρόφηση (Waterjet Assisted Liposuction) στην περιοχή που θέλουμε να βελτιώσουμε. Μετά την απομάκρυνση του ανεπιθύμητου λίπους εφόσον παραμείνει μια μικρή χαλάρωση μπορούμε να ακολουθήσουμε ειδικό πρωτόκολλο ετερόλογης μεσοθεραπείας σύσφιξης ή αν η χαλάρωση που παραμένει είναι εντονότερη μπορούμε να ακολουθήσουμε ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (PRP) σε συνδυασμό με PDO ΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΛΕΓΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ στην περιοχή του λαιμού

ΕΤΕΡΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ , ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ του λαιμού:

Εισαγάγουμε ενέσιμα με ειδικό πιστόλι μεσοθεραπείας (mesogun) το μεσοθεραπευτικό κοκτέιλ. Αυτό περιέχει υαλουρονικό μικρού μοριακού βάρους , πεπτίδια αμινοξέα και και βιταμίνες. Το υαλουρονικό ενυδατώνει βαθιά το δέρμα γιατί είναι προσροφητικό μόριο που απορροφά νερό. Με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται η υφή ,η ελαστικότητα και η σπαργή του δέρματος. Οι βιταμίνες, τα πεπτίδια και τα αμινοξεά τρέφουν το δέρμα και του χαρίζουν λάμψη. Συνήθως απαιτούνται 3 συνεδρίες που γίνονται σε διάστημα 3 μηνών.

Κόστος ανά συνεδρία 50 ευρώ

ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (PRP) σε συνδυασμό με PDO ΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΛΕΓΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ στην περιοχή του λαιμού

Το PRP είναι θεραπεία που βασίζεται στους αυξητικούς παράγοντες οι οποίοι περιέχονται στα αιμοπετάλια στο αίμα μας. Οι αυξητικοί παράγοντες αυτοί εισάγονται στο δέρμα μας ενέσιμα τόσο με ειδικό πιστόλι μεσοθεραπείας (mesogun) όσο και μέσω των οδηγών των νημάτων που σχηματίζουν το πλέγμα υποστήριξης. Με την μέθοδο αυτή εισαγάγουμε τους αυξητικούς παράγοντες ακριβώς στο σημείο που τοποθετήσαμε τα νήματα και με τον τρόπο αυτό ενισχύουμε την δράση των νημάτων. Το αποτέλεσμα είναι η ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου από τους ινοβλάστες του δέρματος με επακόλουθη βελτίωση της ποιότητας και υφής του δέρματος καθώς και σύσφιξη. Συνήθως απαιτούνται 3 συνεδρίες που γίνονται σε διάστημα 6 μηνών.

Κόστος ανά συνεδρία 140-180 ευρώ αναλόγως του αριθμού των νημάτων